Välkommen till företaget som prioriterar dig och din talang. På Subset får du chansen att jobba med många av Sveriges absolut mest utmanande uppdrag inom system- och produktutveckling. Tillsammans med hjälpsamma kollegor som tillhör de bästa i branschen kommer du att dagligen få göra skillnad för våra kunder. Hos oss kommer du att få arbeta maximalt med ditt kompetensområde och få bevisa din flexibilitet.

Vår företagskultur kännetecknas av två saker: vår gedigna kompetens och en vilja att ständigt förbättras. Det har hjälpt oss att växa till ett välrenommerat företag där människor kompletterar och förstärker varandra.

Du kommer att få stora möjligheter till personlig utveckling genom allt från erfarenhetsutbyte inom företaget till kurser och konferensresor. Och för att sätta guldkant på tillvaron anordnar vi många aktiviteter, oftast inom företaget men även tillsammans med uppdragsgivarna.

Om du vet att du kan hjälpa oss att bli ännu bättre, får du gärna skicka en ansökan. Skicka även om du inte hittar en ledig tjänst här. Vi letar alltid efter nya talanger och ser fram emot att höra från dig. Skicka din spontanansökning till charlotte.paghall@subset.se.