På Subset får du chansen att jobba med många av Sveriges absolut mest utmanande uppdrag inom system- och produktutveckling, tillsammans med hjälpsamma kollegor som alla är framstående inom sina nischer. Din talang kommer sättas på prov dagligen – och du kommer få arbeta maximalt med ditt kompetensområde, minimalt med distraktioner.

Vi brinner för två saker: exceptionell kompetens och viljan att ständigt förbättras. Hela företagskulturen bygger på kvalitet, oavsett om det kommer till tekniskt kunnande eller omsorg för uppgiften. Det har hjälpt oss att växa till ett välrenommerat företag med en mix av konsulter som kompletterar och förstärker varandra.

Välkommen till företaget som prioriterar dig och din talang
Eftersom vi alltid erbjuder våra kunder både erfarenhet och den senaste expertisen, prioriterar vi att du trivs på jobbet och vill fortsätta utvecklas i samma takt som oss. Det innebär bland annat att du kommer få stora möjligheter till personlig utveckling genom erfarenhetsutbyte inom företaget, kurser och konferensresor. För att sätta guldkant på tillvaron styr vi också upp många aktiviteter, framför allt inom företaget men även tillsammans med uppdragsgivarna.

Om du inte hittar en ledig tjänst här som passar just din kompetens – men vet att du skulle vara en tillgång för oss – får du gärna skicka en ansökan ändå. Vi är alltid öppna för att höra från talanger och ser fram emot att stifta din bekantskap. Spontanansökningar skickas till charlotte.paghall@subset.se.


Gör ditt exjobb hos oss

Om du är på väg att slutföra din utbildning är exjobb ett bra sätt att få in foten hos oss. Och om du presenterar en idé vi tror på kommer vi att investera tid och resurser i att hjälpa dig lyfta ditt exjobb till en nivå som speglar den kvalitet som präglar Subset – och du kommer under arbetet vara en lika självklar del av vår vardag som alla andra kollegor. Har du en idé och gillar utmaningar? Skicka ditt förslag till charlotte.paghall@subset.se.