Kontakta oss

Subset AB
Munkbrogatan 4
111 27 Stockholm
08-412 007 27
kontakt@subset.se


 Magnus Eriksson

Magnus Eriksson

VD och säkerhetskonsult

Grundare och delägare. En lösningsorienterad visionär med lång erfarenhet inom kryptoutveckling. Karriären startade med en utbildning inom teknisk fysik på KTH och Magnus är i dag senior konsult.

Tel: 070-989 60 70
magnus.eriksson@subset.se

 Nicklas Brandt

Nicklas Brandt

Vice VD och Infrastruktur- & säkerhetskonsult

Grundare och delägare. Senior konsult och Microsoftexpert, med stor erfarenhet av Active Directory, nätverk, autentiseringslösningar och IT-säkerhet. Imponerar dagligen med sin prestigelöshet och förmåga att lösa tuffa uppgifter. Brinner också för att hitta nya utmaningar privat och kommer snart att fixa 100 armhävningar.

Tel: 070-989 60 79
nicklas.brandt@subset.se
 

 
 Charlotte Paghall

Charlotte Paghall

HR och administration

Hjärtat som syresätter hela Subset. Charlotte har varit med sedan starten 2007 och styr med fast hand HR och administration inom kundprojekt, marknad, ekonomi, lön och kontorsskötsel.

Tel: 070-951 69 29
charlotte.paghall@subset.se

 

 Gustaf Dellkrantz

Gustaf Dellkrantz

Chef IT- & Informationssäkerhet och säkerhetskonsult

Senior IT-säkerhetskonsult som innan Subset jobbade många år inom Försvarsmakten. Utbildad till civilingenjör i datateknik vid KTH och har sedan dess samlat på sig expertis inom kryptologi, teknisk IT-säkerhet, säkerhetsgranskning och processutveckling. När det är dags att koppla av åker antingen tyngdlyftningsskorna eller vandringskängorna på.

Tel: 070-399 72 70
gustaf.dellkrantz@subset.se
 

Övriga konsulter nås via förnamn.efternamn@subset.se